Χρησιμοποιώντας πάντα τα ποιοτικότερα υλικά και με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και το μεράκι για τη δουλειά μας είμαστε σίγουροι ότι θα σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για κάθε είδους κατασκευή που σας ενδιαφέρει.

Συστήματα αλουμινίου:


Τα κουφώματα αλουμινίου έχουν κάποια χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα όπως για παράδειγμα την ασφάλεια και τη στιβαρότητα που προσδίδουν στα παράθυρα και τις πόρτες σας καθώς και τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.Στα συρόμενα κουφώματα βασικό όφελος είναι η οικονομία χώρου ενώ δέχονται τζάμι με σήτα ρολό και παντζούρι. Επιπλέον οι σύγχρονες σειρές κουφωμάτων παρέχουν μόνωση και θερμομόνωση. 
Τα ανοίγωμενα κουφώματα παρέχουν ιδανική μόνωση με μεγαλύτερη ασφάλεια. Δέχονται τζάμι με σήτα ρολό η παντζούρι εξωτερικά και προσφέρονται σε πολλά σχέδια και χρώματα.

Κάγκελα αλουμινίου: 

Το νέο πρωτοποριακό σύστημα στήριξης υαλοπίνακα με προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή γυάλινου κάγκελου. Είναι το ιδανικό σύστημα για μπαλκόνια, σκάλες και περιφράξεις κτιρίων με υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.


Τα κάγκελα αλουμινίου INOX είναι ένα σωληνωτό σύστημα από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Tο οποίο δένεται με ένα χαρακτηριστικό περίτεχνο τρόπο και δημιουργεί ένα αέρινο πολύ υψηλής αισθητικής σύνολο. 
 Τα μεταλλικά στοιχεία του μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με τζάμι ή πολυκαρμπονικό φύλλο προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες σχεδίων.


Τα κλασικά κάγκελα διατίθενται σε πολύ μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια.Είναι κατασκευασμένα από μακράς διάρκειας κράμα αλουμινίου και προφίλ με αντιδιαβρωτικές ιδιότητες.
Οι καλαίσθητοι φράχτες αλουμινίου διακρίνονται για την υψηλή αισθητική και τον προσεγμένο σχεδιασμό τους. 
Πέργκολες - Στέγαστρα:

Η αναμφισβήτητη ποιότητά κατασκευής τους εγγυάται μεγάλη αντοχή στις δύσκολες καιρικές προσδίδοντας ταυτόχρονα την αίσθηση του παραδοσιακού.


Πόρτες-Αυλόπορτες αλουμινίου:

Παρέχουν απόλυτη ασφάλεια!Μπορειτε να τις βρείτε σε πόλλα σχέδια και χρώματα εξαιρετίκης ποιότητας.

Εκτός απο τα παραπάνω κατασκευάζουμε και είδικες κατασκευές αλουμινίου.


Κατηγοριες: